Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Het Industriemuseum heropent

Het Industriemuseum is terug open. Je bezoek vooraf reserveren is verplicht. Om je museumbezoek veilig te laten verlopen - zowel voor jezelf, andere bezoekers als de museummedewerkers - nemen we verschillende voorzorgsmaatregelen. We vragen je deze richtlijnen grondig door te nemen en tijdens je bezoek na te leven.
Het museum kan je enkel individueel of met huisgenoten bezoeken. Een bezoek duurt maximaal anderhalf uur. Groepsbezoeken zijn momenteel nog niet mogelijk.

Om de museummedewerkers de kans te geven op een veilige manier te lunchen alsook de belangrijkste contactpunten te ontsmetten, sluit het museum over de middag:
- op weekdagen: gesloten van 12u tot 13u
- in het weekend en op feestdagen: gesloten van 13u tot 14u

Er worden slechts een beperkt aantal personen tegelijkertijd toegelaten in het museum. Vrije bezoeken zonder reservatie zijn daarom niet mogelijk. Vooraf je bezoek reserveren is dus verplicht, ofwel (binnenkort) via de online ticketingtool ofwel telefonisch via BOEKjeBEZOEK op het nummer 09 210 10 75 (op weekdagen, van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 16u)

Leg je telefonisch je bezoek vast bij BOEKjeBEZOEK? Zorg er dan voor dat je in het museum op elektronische manier je gereserveerde tickets kan afrekenen. Cash geld wordt niet aanvaard. Breng op het moment van je bezoek je online ticket of reservatiebewijs mee naar het museum. Dat maakt het voor de onthaalmedewerker een stuk eenvoudiger.

Kom ook niet meer dan 15 minuten voor aanvang van het door jou gereserveerde tijdsslot langs. Zo vermijden we te veel mensen in de inkomhal.

Breng geen rugzakken, tassen, paraplu's, plooifietsen... mee naar het museum, want de vestiaire is tijdelijk niet beschikbaar.

Kom je met een buggy en wil je die ergens kwijt? Geen probleem. Meld dit eventjes aan de onthaalmedewerker, die je hierbij graag helpt.

Breng op het moment van je bezoek je online ticket of reservatiebewijs mee naar het museum. Dat maakt het voor de onthaalmedewerker een stuk eenvoudiger.

Kom ook niet meer dan 15 minuten voor aanvang van het door jou gereserveerde tijdsslot langs. Zo vermijden we te veel mensen in de inkomhal.

Aan het onthaal wordt geen wegwijzer-folder meer meegegeven tijdens je bezoek. Heb je graag een plannetje bij de hand om de tentoonstellingen te bezoeken? Maak dan thuis een print en breng dit mee tijdens je bezoek.

Meer informatie en linken naar plannetjes zie weblink.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Minnemeers 10
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Prijs

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,6

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,2


Basistarief: 8,00 €; Groepen van minimum 15 personen, houders van een Lerarenkaart/Carte Prof, …: 7,00 €; Gentenaars, op vertoon van de identiteitskaart, houders van een UiTPAS regio Gent, …: 4,50 €; Jongeren van 19 jaar tot 26 jaar, groepsbezoeken in schoolverband (ouder dan 18 jaar): 2,00 €; Houders van een geldige UiTPAS regio Gent met recht op korting voor mensen in armoede, …: 1,20 €; Jongeren onder 19 jaar, vrienden van het Industriemuseum, Gentenaars: elke zondag van 10 tot 13 uur en tijdens de Gentse Feesten, …: 0,00 €
Organisatie
Trefwoorden

Foto's

Het Industriemuseum heropent ©Industriemuseum©Industriemuseum