Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Harry Potter and the Philosopher's Stone in Concert: Begeleid door 80-koppig Noordpool Orkest

CineConcerts en Cinema in Concert in Concert nodigen fans uit voor een avond vol muziek en magie. Herleef de magie van Harry Potter ™ die over het grote scherm vliegt in high-definition en ervaar de muziek van een live symfonieorkest met de onvergetelijke score van John Williams.
Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen vormen het decor voor een ongeziene en ongehoorde ervaring. Het Noordpool Orkest zal er live to picture de muziek uitvoeren uit de eerste film van een van de meest geliefde filmreeksen ooit.

Mis dit unieke evenement niet als Harry, Ron, Hermione en al je favoriete personages terugkeren naar het scherm en de wereld opnieuw betoveren. Een spektakel met een hoofdrol voor de muziek van misschien wel de grootste filmcomponist aller tijden: John Williams.

Originele versie met Nederlandse ondertitels.

Begeleid door 80-koppig Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest komt uit Nederland en bestaat volledig uit professionele musici en speelde met solisten als Douwe-Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher. Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden vorig jaar het North Sea Jazz Festival. In 2019 bestonden zij 10 jaar en stonden ze in theaterzalen met Cinema’s in Concert, Love Actually in Concert show. Onder leiding van Benjamin Pope.

Kaarten voor Stadsschouwburg Antwerpen kosten 64, 69 en 74 euro.
Kaarten voor Capitole Gent kosten 54, 64, 69 en 74 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

This concert is presented by CineConcerts and Warner Bros. HARRY POTTER characters, names and related indicia are ©️ & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. WIZARDING WORLD trademark and logo ©️ & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights ©️ JKR. (s20)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Graaf van Vlaanderenplein 5
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs
€ 57,78
Basistarief: 57,78 €; Basistarief: 73,83 €; Basistarief: 79,18 €; Basistarief: 68,48 €

Foto's

Harry Potter and the Philosopher's Stone in Concert: Begeleid door 80-koppig Noordpool Orkest ©Harry Potter and the Philosopher's Stone in Concert©Harry Potter and the Philosopher's Stone in Concert