Gent Zoveel stad

Uit In Gent

Harde Smart Nacht

Harde Smart Nacht

No Sleep Richy en Micha Marva vormen het Gentse duo Harde Smart en gebruiken de meest funky, soulful brokken muziek uit de Nederlandstalige muziekgeschiedenis om er een vette dj-mix en wilde nacht van te maken.Deze oud-gedienden uit de Gentse hiphopscene ontdekten tijdens hun speurtocht naar obscure funk- en soulsamples in stoffige platenbakken de fine fleur van het Nederlandstalige lied.
•• Wanneer
za 18/02/17 van 21:00 tot 04:00
•• Waar
Jan Van gent
Annonciadenstraat 1, 9000 Gent
Wegbeschrijving | Fietsrouteplanner
Meer info over Harde Smart Nacht
No Sleep Richy en Micha Marva vormen het Gentse duo Harde Smart en gebruiken de meest funky, soulful brokken muziek uit de Nederlandstalige muziekgeschiedenis om er een vette dj-mix en wilde nacht van te maken.
Deze oud-gedienden uit de Gentse hiphopscene ontdekten tijdens hun speurtocht naar obscure funk- en soulsamples in stoffige platenbakken de fine fleur van het Nederlandstalige lied.
Dat leverde ondertussen al meer dan 6 mixtapes op, allemaal te beluisteren op Soundcloud en nog meer wilde nachten.
Een quôte uit Focus Knack: “DJ Premier of J Dilla zijn nooit veraf, maar de hilarische samples uit Jambers en Familie laten er geen twijfel over bestaan, dit is voor 100% opgetrokken uit Vlaamse klei. 50% humor, en 50% bewondering voor ons erfgoed.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Volg ons

  Twitter
  Facebook

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Inschrijven

Meer tips op