Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Happy Yoga Flow

Tijdens de Happy Yoga Flow bouw je kracht en flexibiliteit op, maar vanuit een veel zachtere benadering dan de Vinyasa flow. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en lichaam altijd het uitgangspunt is. In de les wordt gebruik gemaakt verschillende niveaus binnen een houding, waardoor iedereen op zijn/haar eigen niveau verdieping kan vinden. Deze flow les is ideaal als je wil starten met een dynamische yogapractice. Je bouwt de flow rustig op en kunt wekelijks rekenen op rustige ontspanning van de rug, schouders en nek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Beekstraatkouter 78
9031  Drongen (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • Vrijdag van10:30tot11:45
Prijs
€ 12,0
Basistarief: 12,00 €
Organisatie
Reservaties

Foto's

Happy Yoga Flow ©Yoga Yina©Yoga Yina