Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg6+

Halloween in het Gentse belfort

Het Gentse belfort opent op woensdag 31 oktober haar krakende toegangspoorten voor een huiveringwekkend Halloween-programma!
Deelnemertjes aan deze activiteit zullen verwelkomd worden in de Lakenhalle, waar hen een verhaal wordt voorgelezen over een akelige episode uit de geschiedenis van het belfort. Het koud zweet breekt ons nu al uit!

Na dit verhaal begint voor de kinderen een zoektocht in het belfort naar een aantal voorwerpen die de eeuwigdurende Halloweenvloek eindelijk zullen doen opheffen. Ze zijn maar beter op hun hoede, want in de schemerende kamers van het belfort schuilt het gevaar soms achter een klein hoekje! De dappere kinderen die hun angsten weten te overwinnen en de zoektocht tot een goed einde weten te brengen, krijgen uiteraard een beloning achteraf.

Op donderdag 31 oktober om 13:30 is het Gentse belfort het decor voor een griezelige zoektocht. Het Halloweenprogramma in het Gentse belfort is geschikt voor kindjes van 6 tot 12 jaar. De prijs bedraagt €5 voor elk kind dat deelneemt. De tickets die hier gekocht worden zijn enkel voor kinderen. Ouders en begeleiders die meegaan hebben geen ticket nodig, maar betalen het normale inkomtarief.
Lees alles

Informatie

St-Baafsplein
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 5,0
Basistarief: 5,00 €

Foto's

Halloween in het Gentse belfort ©Artoria bvba©Artoria bvba