Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg4+

Gravensteen voor kleuters

Dringend gezocht: sterke ridders, vrolijke narren, heldere barden en pientere torenwachters! De prinses van het Gravensteen is zo alleen in haar groot kasteel. Welke dappere kleuter kan haar helpen?Samen met de prinses verken je het Gravensteen, van de kelders tot de uitkijktoren. Onderweg vertelt ze over het leven in een middeleeuws kasteel.De rondleiding duurt ongeveer 1 à 1u5 (4 tot 6 jaar)
Gravensteen voor kleuters: De prinses van het Gravensteen.

Dringend gezocht: sterke ridders, vrolijke narren, heldere barden en pientere torenwachters! De prinses van het Gravensteen is zo alleen in haar groot kasteel. Welke dappere kleuter kan haar helpen?

Samen met de prinses verken je het Gravensteen, van de kelders tot de uitkijktoren. Onderweg vertelt ze over het leven in een middeleeuws kasteel.

De rondleiding duurt ong. 1 à 1,5u en is geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Er zijn veel trappen in het Gravensteen, voorzie voldoende begeleiding!
Lees alles

Informatie

Gravensteen
Sint-Veerleplein 11
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Prijs
€ 95,0
Basistarief: 95,00 €
Organisatie
Gandante vzw
Trefwoorden

Foto's

Gravensteen voor kleuters  ©Gravensteen voor kleuters ©Gravensteen voor kleuters