uitpas

Gratis rondleiding: Wiki Loves Art

In juli en augustus 2016 wordt er voor de eerste keer in België de fotowedstrijd Wiki Loves Art georganiseerd. Om deelnemers extra te inspireren, organiseren we voor hen een rondleiding langs de hoogtepunten van de collectie. Nadien kan je vrij rondgaan in het museum en naar believen foto's nemen, met uitzondering van de zalen met actuele en 20ste-eeuwse kunst.
GRATIS RONDLEIDING: WIKI LOVES ART
20.08.2016

Wiki Loves Art

In juli en augustus 2016 wordt er voor de eerste keer in België de fotowedstrijd

Wiki Loves Art georganiseerd. Het evenement nodigt alle kunstliefhebbers en fotografen uit om foto's te maken van kunstwerken en gebouwen en om deze te delen op Wikipedia.

Ook het MSK doet meteen mee met deze eerste editie. Deelnemers kunnen twee maanden lang gratis een bezoek brengen aan het MSK. Ze krijgen vrij spel om de kunst en het gebouw in beeld te brengen en hun foto's te delen met de wereld. Laat ons zien hoe je naar onze kunst kijkt!

Inspirerende rondleiding
Om deelnemers extra te inspireren, organiseren we voor hen een rondleiding langs de hoogtepunten van de collectie. Nadien kan je vrij rondgaan in het museum en naar believen foto's nemen, met uitzondering van de zalen met actuele en 20ste-eeuwse kunst.

Wanneer?
Zaterdag 20 augustus, 14u00.

Prijs
De rondleiding is gratis op vertoon van een deelnamebewijs voor Wiki Loves Art. Schrijf je dus eerst in voor de wedstrijd, via het online formulier.

Inschrijven voor de rondleiding
Inschrijving is noodzakelijk. Ben je geregistreerd voor Wiki Loves Art, dan kan je individuele inschrijven voor de wandeling via Karen.Rodts@stad.gent.

Info
Meer weten over de wedstrijd?
Ceck dan onze website, www.wikilovesart.be en PACKED.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Fernand Scribedreef 1
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
Prijs
gratis
Basisprijs: € 0; De rondleiding is gratis op vertoon van een deelnamebewijs voor Wiki Loves Art. Schrijf je dus eerst in voor de wedstrijd, via het online formulier.: € 0; Inschrijving is noodzakelijk. Ben je geregistreerd voor Wiki Loves Art, dan kan je individuele inschrijven voor de wandeling via Karen.Rodts@stad.gent.: € 0
Contact
+32 9 2400700

Foto's

Gratis rondleiding: Wiki Loves Art ©Museum voor Schone Kunsten Gent (MSK)©Museum voor Schone Kunsten Gent (MSK)