Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

GOSA: Bezoek aan bibliotheek De Krook

De Krook rondleiding met focus op architectuur omvat zowel een binnen-als een buitenbezoek. Men zoemt enerzijds in op de ingenieuze architectuur, de visie van de architecten, leuke speelse details enz. zowel binnen als buiten het gebouw, die opvallend aanwezig maar niet opdringerig zijn.We wandelen in rond en onder het gebouw dat geconcipieerd is als een stad in de stad.
Op dinsdag 17 maart bezoeken we Bibliotheek DE KROOK De Gentse stadsbibliotheek verhuisde in 2017 van het Gentse Zuid naar de Krook: een architecturale parel. De Krook rondleiding met focus op architectuur omvat zowel een binnen-als een buitenbezoek. Men zoemt enerzijds in op de ingenieuze architectuur, de visie van de architecten, leuke speelse details enz. zowel binnen als buiten het gebouw, die opvallend aanwezig maar niet opdringerig zijn. We wandelen in rond en onder het gebouw dat geconcipieerd is als een stad in de stad en betrekken hierbij ook de inplanting ervan langs de Schelde en de omgeving. Van op de hogere verdiepingen en terrassen genieten we tot slot van prachtige uitzichten over Gent. Wanneer: dinsdag 17 maart om 14u verzamelen aan bibliotheek De Krook. Kostprijs: 7 euro (i.p.v. 14 euro) voor leden, 14 euro voor niet-leden Vooraf inschrijven verplicht wegens max toegelaten deelnemers per gids! Inschrijven via Frans Naessens 09/282 58 37 frans.naessens@skynet.be Vooraf inschrijven verplicht wegens max toegelaten deelnemers per gids, via Frans Naessens 09/282 58 37 frans.naessens@skynet.be
Lees alles

Informatie

Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 7,0
Kostprijs: 7 euro (i.p.v. 14 euro) voor leden, 14 euro voor niet-leden
Organisatie
Gezinsbond De Pinte
Trefwoorden

Foto's

GOSA: Bezoek aan bibliotheek De Krook ©Gezinsbond VZW©Gezinsbond VZW