Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Gernot Wieland

Filmmaker, performancekunstenaar en tekenaar Gernot Wieland stelt vanavond eigen werk voor. Op humoristisch en poëtische wijze heeft de kunstenaar, geboren in Oostenrijk en wonend in Berlijn, het over feit en fictie en ontrafelt hij de impasse tussen droom, realiteit, neurose en herinnering. Geheugen is in Wielands films iets dynamisch, het vibreert en pookt in de tegenwoordige tijd. Door gebruik te maken van verschillende media (super8-film, video, tekeningen, klei-animatie, fotografie...) brengt hij zijn tragikomische ideeën als knutselwerkjes tot leven.
Op het programma staan Ink in Milk, Thievery and Songs, Portrait of Karl Marx as a young god, "Hello, my name is..."...and..."Yes, I’m fine." en zijn TEDtalk Depression in Animals. Op donderdag 14 november geeft hij in Cirque, op de KASK-site, ook een lecture performance.

Deze vertoning gebeurt in samenwerking met KASKlezingen.
Lees alles

Informatie

KASK cinema
Godshuizenlaan 4
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,0


Basistarief: 5,00 €; Reductie: 3,00 €
Organisatie
Trefwoorden

Foto's

Gernot Wieland ©Gernot Wieland©Gernot Wieland