Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer info:ย Coronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Gentrepreneur Awards 2021

Op 10 mei van 20u-21u30 organiseren wij de ๐—š๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ ๐—”๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐˜€ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ. We streamen de finale ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—™๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—›๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฏ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐˜€. De presentatrice van de avond is Eline De Munck.
Wat? Tijdens de liveshow strijdt per onderwijsinstelling 1 finalist om dรฉ titel Gentrepreneur Student-Ondernemer 2021 en pitchen ze live on stage. De jury en het online publiek stemmen wie de winnaar wordt & met de prijzenpot naar huis gaat. Het wordt een avond vol talent, plezier en entertainment met performances van jonge artiesten.

๐—ช๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐—ต๐—ผ๐˜„ ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ? Laat dan hier je gegevens achter en wij sturen je een reminder en zorgen ervoor dat je niets mist: https://www.gentrepreneur.gent/awards21. Je maakt ook nog kans op een prijs als je jouw info achterlaat. We maken tijdens de liveshow van 10 mei de winnaar bekend. Dus vul zeker het formulier in en volg de finale hier live.

We hebben ook nog ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ง๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ-๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐˜† ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ผ๐˜…๐—ฒ๐—ป vol lekkers die je hier kan bestellen: https://gentepreneurawards2021-take-away-verwenbox.eventb...

De boxen zijn voorzien voor 1 persoon. Er kan per persoon maximum 1 box besteld worden. Wees snel want op = op.

Vergeet je zeker niet op aanwezig of geรฏnteresseerd te zetten. See you at the Gentrepreneur Awards 2021!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Online
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00ย โ‚ฌ
Trefwoorden

Foto's

Gentrepreneur Awards 2021 ยฉGentrepreneurยฉGentrepreneur