Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

GENT:Gratis Individuele Sessie Dans- & Lichaamsgerichte Therapie

BOEK EEN GRATIS INDIVIDUELE KENNISMAKINGSSESSIE
voor Lichaamsgerichte therapie / Dans- en bewegingstherapie
in FEBRUARI 2020 in GENT
Therapie is voor sommige mensen een grote stap. Bovendien is Lichaamsgerichte therapie / dans- en bewegingstherapie voor veel mensen nog onbekend. Daarom geef ik in FEBRUARI 2020 verschillende mogelijkheden om kennis te maken met mij en mijn werk. Er zijn op 4 dagen 4 momenten mogelijk voor een sessie te boeken.

→ Wat kan ik jou in deze sessie bieden? Een half uur sessie waarin ik graag luister naar jouw vraag of moeilijkheid die je ervaart in je leven. Ik kan iets vertellen over mezelf en mijn aanpak. We kunnen een korte oefening doen. En ik kan voorstellen welke weg we zouden kunnen bewandelen.

→ Jij hoeft maar één ding te doen: Laat mij via mail (contact@joycedenooze.be) of telefoon (0498/281717) weten welke plaats, dag en tijdstip voor jou past. Graag inschrijven! De plaatsen zijn beperkt.

Wil je graag...

Rust ervaren in je hoofd en lijf
Minder oordelen over jezelf
Meer (zelf)vertrouwen voelen
Ontdekken wat je energie geeft
Vlot omgaan met anderen
Spontaan kunnen zijn
Dansen

Ik ben Joyce. Ik ben lichaams- en ervaringsgericht therapeut, Dans- en bewegingstherapeut & (Loopbaan) Coach.

Ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen zowel in individuele sessies als in groepssessies.
Wat we op mentaal en emotioneel vlak ervaren, is vaak ook in ons lichaam voelbaar en zichtbaar. Misschien herken jij soms ook lichaamssignalen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan buik- of hoofdpijn ten gevolge van stress, ademhalingsmoeilijkheden bij paniek of angst, vermoeidheid ten gevolge van burn-out klachten, ...

Bij een individuele sessies zal ik naast gesprek, steeds aandacht hebben voor de lichamelijke gewaarwordingen of klachten, die zijn deel van iemands verhaal. Het lichaam kan ook een sleutel zijn in herstel. Je lichaam (houding, klachten, gewaarwordingen, ...) vertelt vaak meer dan je woorden. Lichaamswerk kan je ondersteunen om je impressies tot expressie te brengen, om dieperliggende problemen te verwerken, om meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen, om je-zelf, je valkuilen en je behoeften beter te leren kennen, …
Ik werk met methodes uit dans- en bewegingstherapie, ademhaling, (dynamische) meditatie, tips&tricks die je elke dag kan toepassen, geweldloze communicatie, mindfulness, relaxatietherapie,

Ik geef ook loopbaanbegeleiding. Ik ga samen met jou onderzoeken wat je vragen, verwachtingen en doelstellingen zijn. We focussen op wat je graag doet en wat jouw kwaliteiten zijn. Ik kijk ook naar het bredere plaatje. Hoe breng je een balans tussen je werk en je leven? Wil je tips en meer zelfvertrouwen in de communicatie met collega's, klanten en je werkgever? Hoe leer je anders omgaan met je energie, de druk en spanningen? Hoe kan je meer evenwicht vinden op psychisch en lichamelijk vlak?

In de groepssessies en workshops die ik aanbied, kan je je bewegingsmogelijkheden onderzoeken, vertragen en tot rust komen, jezelf uiten en de tijd nemen om aandacht te geven aan jezelf.

Mijn manier van begeleiden en werken blijft evolueren, samen met mijn persoonlijke groei. Ik begeleid vanuit mijn ervaring en intuïtie met een betrokken, geduldige, speelse en directe aanpak. Ik begeleid jou zo dat je zelf meer kan voelen en ondtdekken wat je nodig hebt en wat je mogelijkheden zijn.

Ik ben als dans- en bewegingstherapeut aangesloten bij de vakgroep voor Creatieve therapie,
BVCT-ABATvzw. Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij de VDAB en het loopbaancentrum Next step.

Wil je graag een afspraak maken? contact@joycedenooze.be of 0498281717

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Hagelandkaai 40
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  gratis
  Basistarief: 0,00 €
  Reservaties

  Foto's

  GENT:Gratis Individuele Sessie Dans- & Lichaamsgerichte Therapie ©pixabay©pixabay