Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

*GEANNULEERD* Empowerment

Personen met borderlineproblematiek hebben vaak een lange weg te gaan om te komen tot een bevredigend leven waarbij ze zich verbonden voelen met andere mensen, hun (gedeelde) verantwoordelijkheden opnemen en een gevoel van zinvolheid ervaren. Een belangrijke factor in dit proces is empowerment.
Empowerment betekent dat iemand de regie van zijn leven (terug) in handen neemt en controle krijgt over zijn situatie en omgeving. In de literatuur (Leamy) hierover lees je: empowerment behelst het opnemen van persoonlijke verantwoordelijkheid voor eigen beslissingen, controle krijgen over het leven dat men wil leiden en de focus leggen op sterktes en kwaliteiten. De omgeving kan zijn steentje bijdragen in het empoweren van de kwetsbare andere.
Hoe kunnen wij als dicht betrokkene dit empowerproces voeden en steunen? Je bent welkom om je gedachten hierover te delen en uit elkaars ervaringen te leren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Drongenplein 26
9031  Drongen
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs
€ 5,0
Basistarief: 5,00 €; Leden van Similes: 3,00 €
Organisatie

Foto's

*GEANNULEERD* Empowerment ©Similes vzw©Similes vzw