Gamers' Guild meeting

De Gamers' Guild Gent zijn een hechte groep enthousiaste wargamers, boardgamers, roleplay gamers, en cardgamers, verenigd door hun gemeenschappelijke interesse in games, geschiedenis, en alternatieve geschiedenissen.
De club komt officieel wekelijks twee maal samen. Op woensdagavond vanaf 18.00u en op zondagmiddag vanaf 14.00u tref je de meeste leden aan in de Worlds' End Comics & Games in Gent, zij zijn ook onze voornaamste sponsor. Bij hen kan je rekenen op leuke voordelen als je lid bent van Gamers' Guild Gent!. Afspreken kan echter op om het even welk moment via het forum, iets wat de Gamers' Guild leden dan ook regelmatig doen.

Er worden miniature wargames gespeeld (zowel historische, fantastische, futuristische, als alternatieve), cardgames, boardgames, en roleplaying games. Er is voor elk wat wils. Om al deze spellen en soorten spellen te ondersteunen zijn er onze spelverantwoordelijken. Zij zorgen voor demo's, toernooien, campaigns, etc. Dankzij deze enthousiaste vrijwilligers staat de club nooit stil en is er altijd wel iets te doen! Op het forum vind je de aankondigingen voor alle evenementen. De Gamers' Guild doet meer dan spelen alleen, zo is er de club-barbecue , de nieuwjaarsreceptie, en het feestje na de conventie.

Het bestuur van de club ligt in de handen van alle leden. De club wil haar beslissingen op democratische wijze nemen en betrekt dan ook alle leden, via polls op het forum en vergaderingen, bij haar beslissingen. Ieder krijgt zo veel mogelijk een stem, en feedback en initiatieven van alle leden zijn steeds meer dan welkom. Om alles toch een beetje in goede banen te leiden zijn er een aantal functies die vervuld worden door de meest enthousiaste (of gekste) Gamers' Guild leden in de vorm van een bestuur. Naast het bestuur zijn er ook spelverantwoordelijken voor elk systeem of spel, bij hen kan je steeds terecht voor vragen.


De drie belangrijkste waarden van de Gamers' Guild, die door alle leden hoog in het vaandel gedragen worden, zijn

Gamers' Guild leden amuseren zich (en zorgen ervoor dat hun tegenstanders zich ook amuseren)
Gamers' Guild leden Spelen Fair
Bij de Gamers' Guild is iedereen welkomAls je je hierin kan vinden, zal je zeker je plaats vinden bij de Gamers' Guild!

Welkom bij de Gamers' Guild!
Lees alles

Informatie

Ketelvest 51
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • Woensdag van18:00tot23:59
  • Zondag van14:00tot19:00
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Trefwoorden

Foto's

Gamers' Guild meeting ©Gamers' Guild©Gamers' Guild