Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Gaan eten met vrijgezellen in Gent

Wij gaan eten bij Jour de Fete. Waar staan ze voor? Ze gaan resoluut voor een avontuurlijke, smakelijke Belgisch-Frans getinte keuken die de platgetreden paden durft te verlaten en ook exotische invloeden niet schuwt. Hun aanpak van het ingrediënt en het seizoensgebonden koken is voor hun het belangrijkste.
Ook willen ze naast vis en vlees vegetarische schotels aanbieden op een net iets andere manier. Onze eetcultuur is aan het evolueren en zij proberen aan te tonen dat het niet altijd vis of vlees hoeft te zijn. Ze hechten daarom veel belang aan groenten, ook de wat vergeten soorten.

Menu komt binnenkort op de facebook pagina te staan en op de website. Je kan kiezen uit verschillenden voorgerechten en hoofdgerechten.

In de prijs inbegrepen: voorgerecht, hoofdgerecht en aperitief (cava of fruitsap). Excl. alle andere dranken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Gustaaf Callierlaan 233
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 35,0
Basistarief: 35,00 €
Organisatie
Contact
iris@activecupids.be

Foto's

Gaan eten met vrijgezellen in Gent ©Active Cupids©Active Cupids