Gent Zoveel stad

Uit In Gent

Foyer Soirée: Fulco Ottervanger

Foyer Soirée: Fulco Ottervanger Dit is een UiTPAS Gent evenement.

Normaal gezien duikt pianist Fulco Ottervanger op in het jazztrio De Beren Gieren, de krautpopband Stadt en het duo BeraadGeslagen met drummer Lander Gyselinck.Nu gaat de kersverse Gentse stadscomponist voor het eerst solo aan de slag.
•• Wanneer
ma 20/02/17
•• Waar
Handelsbeurs Concertzaal
Kouter 29, 9000 Gent
Wegbeschrijving | Fietsrouteplanner
•• Prijs
€ 5 (Basisprijs: € 5.00)
Kansentarief: € 1.0
Meer info over Foyer Soirée: Fulco Ottervanger
SOLO AAN DE PIANO

Normaal gezien duikt pianist Fulco Ottervanger op in het jazztrio De Beren Gieren, de krautpopband Stadt en het duo BeraadGeslagen met drummer Lander Gyselinck.

Nu gaat de kersverse Gentse stadscomponist voor het eerst solo aan de slag.
Meteen ook het startschot van de nieuwe huiselijke concertreeks Foyer Soirée. Tenmidden van het publiek slaat Ottervanger op basis van eigen composities aan het improviseren. Dit op zijn met extra geluidjes en klanken voorziene piano, dus gordels vast.

FULCO OTTERVANGER

Fulco Ottervanger is multi-instrumentalist, zanger, componist en improvisator die zijn heil zoekt in jazz, krautrock, hip-hop, rock, soul en funk.
Naast zijn vaste bands is Fulco ook actief in dans- en theaterprojecten. Zoals Slumberland van Zonzo Compagnie; een fantasierijke muziekvoorstelling voor kinderen over dromen en slaap, die hij creëerde met de vorige Gentse stadscomponiste An Pierlé.

Foyer Soirée is een nieuwe reeks foyerconcerten op maandagavond. Telkens stelt een muzikant of band een nieuw project voor in intieme setting. Het is huiselijk format, waarbij de muzikant zich tenmidden van het publiek bevindt. Drankjes zijn beschikbaar aan de bar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Volg ons

  Twitter
  Facebook

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Inschrijven

Meer tips op