Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Fotowedstrijd 'Schatten aan de Leie'

FOTOWEDSTRIJD ‘Schatten aan de Leie’

Na het succes van vorig jaar organiseren we opnieuw een fotowedstrijd in aanloop naar het evenement de ‘Levende Leiedag’ op 14 juni 2020.

Het thema/onderwerp voor de foto voor dit jaar is: 
‘Schatten aan de Leie met focus op de waardevolle natuurlandschappen, architectuur en varend materieel, waarbij de Leie tussen Deinze en Gent figureert’.

Deelnemen is eenvoudig en gratis! 

Tussen 15 maart en 15 mei stuur je maximum 3 foto’s in. Uit de inzendingen worden 15 foto’s geselecteerd, die op de Levende Leiedag in de crypte van de Oude Abdij te Drongen deel zullen uitmaken van een fototentoonstelling. Er is een winnaar in de jeugdcategorie (<18 jaar) en een winnaar bij de volwassenen. De publieksprijs wordt door het aanwezige publiek gekozen. Als afsluiter van het evenement maken alle 15 foto’s deel uit van een fotoveiling, waarbij de opbrengst gedeeld wordt tussen de fotograaf en het Natuurpark Levende Leie. 

Het wedstrijdreglement kan je terugvinden op de website van het Natuurpark Levende Leie (http://levendeleie.be). Hou ook onze nieuwsberichten op de Facebook pagina in de gaten.

Ga nu alvast op stap om het mooiste kiekje te nemen en verlies daarbij het bovenvermelde thema niet uit het oog. Veel succes!

De foto hierbij is de winnende foto van vorig jaar en is van de heer Luc Sobry.

Organisatie : Natuurpark Levende Leie in samenwerking met Luc Van Brussel, natuurfotograaf (www. lvbfoto.be)

Lees alles

Informatie

De Leie binnen het Natuurpark Levende Leie
Drongenplein 27
9031  Drongen
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

tot

Organisatie
Natuurpunt Gent, Kern Deurle-Latem

Foto's

Fotowedstrijd &#039;Schatten aan de Leie&#039; ©Luc Sobry©Luc Sobry