Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Flanders Horse Expo - Showjumping

The Flanders Horse Expo pakt uit met adembenemende shows, grote namen, demonstraties en provinciale, nationale en internationale wedstrijden op topniveau binnen alle paardensport-disciplines.
Verwacht je ook aan nieuwigheden zoals het spectaculaire horseboarden, extreme cowboyracing en paardrijden voor mensen met een beperking.

Naast het uitgebreid programma in de verschillende pistes en seminarieruimtes vind je op Flanders Horse Expo 200 stands op de beursvloer met een fantastisch aanbod aan ruitersportartikelen en toebehoren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Maaltekouter 1
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  € 21,0
  Basistarief: 21,00 €; Dagticket Volwassene (1 dag naar keuze): 19,60 €; Dagticket Volwassene - enkel geldig op donderdag: 14,60 €; Kidsticket (6-12j) (1 dag naar keuze): 14,60 €; Weekendticket Volwassene: 40,20 €; Weekendticket Kids (6-12j): 29,90 €; Parking: 8,30 €
  Organisatie

  Foto's

  Flanders Horse Expo - Showjumping ©ddd©ddd