Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Filmcyclus "Zingeving en authenticiteit"

op het programma "COLETTE"
De carrière van uitgever Henri Gauthier-Villars zit vreselijk in het slop, wanneer hij ontdekt dat zijn jonge vrouw Colette in haar dagboeken een kinderlijke naïviteit meesterlijk weet te combineren met een heerlijke dirty mind. Onder zijn nom de plume Willy laat hij haar hersenspinsels uitgeven, die vervolgens zodanig gesmaakt worden door het Parijse bobovolkje dat hij haar geregeld opsluit in een bureau om voor hem te werken. Maar dankzij haar progressieve opvoeding op het platteland is Colette zich net iets te goed bewust van haar eigen potentieel, en zo breekt ze langzaam maar zeker los van Willy, zowel emotioneel als financieel.

Informatie

VC Geuzenhuis
Kantienberg 9
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Reservaties
09 233 52 26

Foto's

Filmcyclus "Zingeving en authenticiteit" ©ggg©ggg