Film Fest Gent: 'Dilili in Parijs' - Gratis film voor Gentenaars

Tijdens het 45ste Film Fest Gent krijgen Gentenaars de kans om gratis de film ‘Dilili in Parijs’ (Michel Ocelot – 2018) te bekijken op zaterdag 13 oktober 2018 om 10 uur in Kinepolis Gent. Vanaf zaterdag 29 september 2018 kunnen de tickets, maximum vier per persoon, worden afgehaald in de Stadswinkel. Er snel bij zijn, is de boodschap.
Ode aan de lichtstad
Het verhaal volgt het meisje Dilili in het bruisende Parijs van de belle époque. Samen met een aantal landgenoten is ze vanuit Nieuw-Caledonië naar Parijs gebracht om er tentoongesteld te worden als voorbeeld van hoe haar volk in dit overzeese Franse gebied leeft.

In Parijs stuit ze op een mysterie. Kleine meisjes worden ontvoerd door een duistere sekte. In haar onderzoek wordt ze bijgestaan door Orel,een jonge bakfietskoerier die de stad op zijn duimpje kent.

Tijdens hun zoektocht doorkruisen ze de stad en ontmoet Dilili heel wat beroemdheden uit die tijd.

Warme animatiestijl
'Dilili in Parijs' is een opgewekte en kleurrijke film over sterke vrouwen die zowel jong als oud in vervoering zal brengen. Dankzij de warme animatiestijl van Michel Ocelot en het ontwapenende karakter van Dilili is deze film uiterst geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Praktisch
De tickets kunnen vanaf zaterdag 29 september 2018 worden afgehaald in de Stadswinkel, onderin het belfort. De Stadswinkel is open van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur. Er zijn kaarten zolang de voorraad strekt en er worden maximum vier tickets per persoon meegegeven. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.
Lees alles

Informatie

Kinepolis Gent
Ter Platen 12
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €; De tickets kunnen vanaf zaterdag 29 september 2018 worden afgehaald in de Stadswinkel, onderin het belfort. De Stadswinkel is open van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur. Er zijn kaarten zolang de voorraad strekt en er worden maximum vier tickets per persoon meegegeven. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.: 0,00 €

Foto's

Film Fest Gent: 'Dilili in Parijs' - Gratis film voor Gentenaars ©Dilili in Parijs©Dilili in Parijs