Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Film Fest Gent 2020

De 47ste editie van Film Fest Gent gaat door van 13 tot 24 oktober, 2020. Het FFG-team heeft meer dan ooit de ambitie om het grootste jaarlijkse filmfeest van België - alle veiligheidsvoorschriften en de gezondheid van bezoekers in acht genomen - in volle glorie te laten plaatsvinden en alle filmliefhebbers op hun wenken te bedienen.
De plaatsen voor dit coronaproof festival zullen echter wel beperkt zijn. Wees er dus snel bij en koop vanaf 19 september jouw tickets aan de kassa van Tickets Gent (Sint-Baafsplein 17)! Opgelet, dit is de enige kassa waar je deze editie korting kan verkrijgen met je UITPAS.

Het festival zal meer dan 100 films en 30 kortfilms van over de hele wereld voorstellen. Duitse cinema krijgt dit jaar een centrale plaats binnen ons programma, waarin zowel recente releases als te herontdekken klassiekers zullen worden vertoond.

Daarenboven viert Film Fest Gent ook een bijzondere verjaardag. De internationaal gerenommeerde filmmuziekprijzen - de World Soundtrack Awards - worden dit jaar voor de 20ste keer uitgereikt. Registreer je hier gratis voor de livestream en mis niks van dit online filmmuziekfeest.

Daarnaast zal ook VIDEODROOM, het samenwerkingsproject tussen Film Fest Gent en Kunstencentrum Vooruit, opnieuw plaatsvinden tijdens het festival. Het concept van VIDEODROOM, dat voor een derde keer wordt georganiseerd, blijft: topmuzikanten brengen live muziek, aangevuld met films, visuals en projecties. Bekijk het programma hier.
Het volledige programma van Film Fest Gent 2020 zal worden aangekondigd op 18 september.

Deel jouw favoriete festival momenten met #FFGent #FFGent2020 #WSAwards
Lees alles

Informatie

Diverse locaties in Gent z/n
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Prijs

€ 9,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,8


Basistarief: 9,00 €; Film die start tussen 19u en 21u: 13,00 €
Contact
+32 9 2428060
Trefwoorden

Foto's

Film Fest Gent 2020 ©Film Fest Gent©Film Fest Gent
Film Fest Gent 2020 ©Film Fest Gent©Film Fest Gent