Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Film Fest Gent 2019

De 46e editie van Film Fest Gent vindt plaats van 8 tot en met 18 oktober 2019. Het festival stelt dit jaar meer dan 100 langspeelfilms en 30 kortfilms voor uit de hele wereld én in Belgische première. In 2019 haalt Film Fest Gent het beste van onder de Spaanse zon naar Gent. Het festival brengt een hommage aan Spaanse films en klassiekers, cultregisseur Agustí Villaronga, meesterwerken van vele Spaanse grootheden (Pedro Almodóvar, Luis Buñuel, Carlos Saura, Alejandro Amenábar) en veel jong talent.
Met zijn focus op filmmuziek behoort Film Fest Gent na Cannes, Venetië en Berlijn tot de top vijf van Europese filmfestivals met een eigen karakter. Ook dit jaar vinden de 19e World Soundtrack Awards & Marco Beltrami live in concert plaats. Daarnaast organiseert het festival een uniek filmmuziekconcert, Hollywood Nightmares: Scary Symphonic Scores, en biedt het net als vorig jaar in samenwerking met Kunstencentrum Vooruit een reeks concerten aan onder de noemer van VIDEODROOM.

Het volledige programma van Film Fest Gent 2019 zal op 19 september bekend worden gemaakt. Het 46ste Film Fest Gent loopt van 8 tot en met 18 oktober in Kinepolis Gent, Studio Skoop, Sphinx Cinema, Kunstencentrum Vooruit, KASKcinema en Capitole Gent.
Lees alles

Informatie

Diverse locaties in Gent
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Contact
  09 242 80 60
  Trefwoorden
  Reservaties

  Foto's

  Film Fest Gent 2019 ©Film Fest Gent©Film Fest Gent