uitpas+1 punt

Festival van de Ambiance UITGESTELD NAAR 3/12/2022

Gezien de huidige coronacijfers is dit evenement verplaatst naar zaterdag 3 december 2022. De tickets zullen geldig blijven.

Festival van de Ambiance blaast dit jaar 10 kaarsjes uit en verzamelt de grootste fuifbeesten voor én op het podium. Maak je klaar voor een uitbundige feestavond, vol polonaises, pintjes en plezier!

Zitplaatsen:
Voor wie in optimale omstandigheden wil genieten van de optredens! Genummerde zitplaatsen op de tribunes kosten 42,50 euro (categorie 1) of 32,50 euro (categorie 2).

Staanplaatsen:
Zin om te dansen en te feesten, midden in de ambiance? Dan is een staanplaats op het middenplein de ideale keuze. Deze tickets kosten 28,50 euro.

Loges (minimum 5 personen):
Beleef het met je vriendengroep, bedrijf of familie in optimale omstandigheden. Je hebt een perfect zicht op het podium vanop je eigen aparte (verhoogde) ruimte rondom het middenplein. Prijs per ticket per persoon is 68,50 euro.

Line-up:
Blikvanger dit jaar is de Nederlandse hitsensatie Mart Hoogkamer, die met “Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon)” plots dé oorwurm van 2021 te pakken heeft. Frans Duijts is de tweede Nederlander op de affiche. Daarnaast zorgen de allerbeste Vlaamse ambiancemakers voor het mooie weer in ’t Kuipke: Christoff, De Romeo’s, Willy Sommers, Lindsay, Yves Segers, Laura Lynn en Johan Veugelers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Citadelpark z/n
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs

€ 28,5

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 5,7


Basistarief: 28,50 €; zitplaats: 42,50 €

Foto's

Festival van de Ambiance UITGESTELD NAAR 3/12/2022 ©House of Entertainment©House of Entertainment