Fernand Buurtfeest Lousbergskaai 2019

Voor iedereen met voorjaarskriebels in de buik organiseert de Lousbergskaai een groot buurtfeest; Fernand. Dit is de tweede editie.
Een buurtfeest dat gedragen wordt door verschillende partners: Dienstencentrum De Horizon, Yugen Kombucha, Het Hinkelspel De Vroente, Copain, De Bergen, de Wijkregisseur & CirQ We slaan de handen in elkaar en zullen op 25 Mei tal van activiteiten organiseren zoals een kinderrommelmarkt, plantenruilbeurs, buggyrace, optredens, kindervoorstellingen en veel meer.
Dienstencentrum De Horizon verbindt inwoners van de buurt. Het contact tussen jong en oud versterken is één van hun prioriteiten. YUGEN Kombucha is een frisse natuurlijke probiotische theedrank die in de Lousbergskaai gebrouwen wordt. Een gezond en artisanaal alternatief voor iedereen. De Lousbergmarkt (Ferdinand Lousbergskaai 33) is een overdekte markt die 4 bedrijven herbergt: Bakkerij CoPain, De Vroente (groenten- en fruitwinkel recht van de boerderij), het Hinkelspel (coöperatieve kaasmakerij) en De bergen (kantine met een passie voor puur eten & gezelligheid). Cirq is een fenomeen. Dit Gents productiehuis is verantwoordelijk voor memorable volksfeesten zoals Datakamp, Batahlan en nog zoveel meer. Upcycling volkscultuur ten top. Het buurtfeest wordt tevens ondersteund door de Wijkregisseur Macharius-Heirnis en Beleidsparticipatie Stad Gent.
Fernand II gaat door op zaterdag 25 mei in de Ferdinand Lousbergskaai tussen het Koningin Astridpark en de tuinen van De Horizon.
Lees alles

Informatie

Ferdinand Lousbergskaai 21
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €

Foto's

Fernand Buurtfeest Lousbergskaai 2019 ©Yugen Kombucha©Yugen Kombucha