Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Fantastic beasts and where to hear them

Wanneer de basilisk langs liep, vielen vogels dood uit de bomen. Als de caladrius op een doodzieke patiënt ging zitten, zou deze het overleven. Wie de schreeuw van een alruinwortel hoorde, stierf of werd krankzinnig.  

In de middeleeuwen krioelde het van fabeldieren. De Chileense organiste Catalina Vicens, een absolute autoriteit op vlak van historische orgels en klavieren, liet zich inspireren door miniatuurtekeningen van fabeldieren uit middeleeuwse manuscripten en incunabelen.

 

Merkwaardig genoeg tonen deze tekeningen ook een zeldzame variëteit aan eigentijdse instrumenten, bespeeld door engelen en heiligen, maar ook door enge beesten en hybride wezens. Dit bijzondere concert opent de deur naar een andere wereld, waarin fabeldieren en muziek onze verbeeldingskracht uitdagen.

 
Lees alles

Informatie

Sint-Pietersplein
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 24,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 4,8


Basistarief: 24,00 €
Trefwoorden
Reservaties

Je UiTPAS voordeel

Voordelen bij Muziekcentrum De Bijloke Gent

Foto's

Fantastic beasts and where to hear them ©©