Fakkeltocht voor de Vrede

Op 10 november organiseren we een gezellige fakkeltocht, één van de vele activiteiten binnen het Vredesjaar en net op de vooravond van Wapenstilstand.
De fakkeltocht is gericht naar een zeer breed publiek. Voor de deelnemers zijn er fakkels voorzien; voor de allerkleinsten lampjes.
Programma:
We verwelkomen de deelnemers om 17u30 aan het Acht Mei plein, ter hoogte van het oorlogsmonument. Om 18u, nadat de fakkels zijn ontstoken aan ‘de eeuwige vlam’, start de tocht doorheen het stadscentrum.
Het is een wandeling van +- 2 km. We eindigen onder de stadshal waar alle deelnemers getrakteerd worden op warmte en gezelligheid met een hapje en een drankje.

Inschrijven: deelname is gratis maar inschrijven is verplicht. Inschrijven kan vanaf 10 oktober via Gentinfo (go.stad.gent/fakkeltocht of 09 210 10 10)

Start- en einduur: 17u30 (onthaal) - 18u (start fakkeltocht) – 18u45 (voorziene aankomst stadshal) – 20u30 (einde)

Praktisch: Deze activiteit is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en buggy’s. Warme kledij aanbevolen.
Het Acht Mei plein is gelegen achter het Koning Albertpark (‘Zuidpark’). Bereikbaar met het openbaar vervoer (bus/tram via De Lijn: routeplanner); fietsers raden we aan om de fiets aan het eind te stallen (bv. fietsparking Sint-Michiels) en te voet of met openbaar vervoer naar vertrekpunt te komen)
Lees alles

Informatie

Acht Mei Plein z/n
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Reservaties

Foto's

Fakkeltocht voor de Vrede ©Dienst Protocol©Dienst Protocol