Etude de la liberté - met NOCTURNE donderdag avond van 19 tot 22u

Álvaro Guilherme is geboren in Angola, opgegroeid in Lissabon en momenteel woonachtig in Berlijn. Waar bijna iedereen hem weleens heeft gezien tijdens één van zijn beroemde live schildersessies, zijn pop-up tentoonstellingen op unieke plekken en performances met zijn trompet.
Onwillekeurig heeft de kunstenaar een legende gecreëerd die hem volgt en aan zijn werk kleeft. Zijn schilderkunst (en andere creatieve grammatica's die hij gebruikt) is gebaseerd op een plastische en ritmische polyfonie. De bewegingen, de beelden zijn authentiek en komen recht uit zijn hart. Álvaro's schilderkunst is jong, verfrissend en organisch. De kristallisatie van zijn werk ontkiemt in de toeschouwer op een vragende manier.
In zijn zoektocht naar vrijheid, - Étude de la Liberté - kwam Álvaro een maand werken in Gent waar hij zijn atelier installeerde in de Campo Santo kapel te Sint Amandsberg.
Omringd door de oude bomen van Campo Santo, ontstond het oeuvre dat we momenteel bij de Decentralized Art Club tentoonstellen.
Alvaro zijn taal is een boodschap voor de toekomst!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Schoolstraat 14
9040  Sint-Amandsberg (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
    Trefwoorden

    Foto's

    Etude de la liberté - met NOCTURNE donderdag avond van 19 tot 22u ©alvaro Guilherme©alvaro Guilherme