Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Erfgoedontbijt - AFGELAST !!!

Zebrastraat organiseert in teken van Erfgoeddag 2020, in samenwerking met Jøm, een Gents ontbij. Geniet van lokaal geïnspireerde gerechten als scones met cuberdons, frikandon met Tierentijn mosterd, granola met Gentse mokken, salade met raapsteeltjes en zoveel meer!
Starten doen we tussen 09:00 en 11:00.
Volwassenen betalen € 27, kinderen (t.e.m. 12 jaar) eten mee aan hun leeftijd x 2.
Reserveren kan te.m. 21/04 door een mailtje te sturen naar: info@zebrastraat.be

Voor Erfgoeddag 2020 brengt Vocaal Ensemble Dudoka een apertiefconcert met een gevarieerd programma van liederen die betrekking hebben op de nacht, slapen, dromen, zonsondergang en zonsopgang, zowel a capella als met pianobegeleiding. Een streling voor het oor!
Om 10:45 brengen ze hun eerste lied tijdens het ontbijt, om 11:00 nodigen ze iedereen uit het concert bij te wonen in de zaal Nick Ervinck. Het concert is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Zebrastraat 32/001
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs
€ 27,0
Basistarief: 27,00 €
Organisatie
Reservaties

Foto's

Erfgoedontbijt - AFGELAST !!! ©Zebrastraat©Zebrastraat