Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Elke dag een stukje prettig gestoorde audio

Onze liefde voor sterke audio's gaat intussen al 20 jaar terug. Ze zijn altijd een essentieel onderdeel geweest van onze expo's. Prettig gestoord, een bron van onverwachte weetjes, van grappige gebeurtenissen en onwaarschijnlijke verhalen. Met de beste stemmen, van straffe acteurs.
In deze vreemde tijden gooien we er voor jullie enkele online. Want ze blijven overeind, ook zonder expo. Beginnen doen we met de fragmenten uit onze expo 'Carll Cneut. In My Head'. Elke dag laten we er eentje op jullie los. Geniet ervan!

Carll Cneut. In My Head.
In 2014 voorzagen we de tentoonstelling In My head rond illustrator Carll Cneut van een originele - en voor veel bezoekers zelfs ontroerende - audiotour, geschreven en ingesproken door Wouter Deprez. Aanleiding voor deze combinatie was het feit dat beide heren uit hetzelfde West-Vlaamse dorp Geluwe afkomstig zijn.

Bij wijze van voorbereiding nam Deprez een uitgebreid interview af van Cneut; materiaal dat hij verwerkte en reduceerde tot aansprekende herinneringen, doorspekt met vaak grappige, herkenbare anekdotes. Naast de heerlijke tekeningen van Carll zelf, droeg de audio, in Nederlands én West-Vlaams, zeker bij tot het onverhoopt groot succes van deze expo.
Lees alles

Informatie

Sint-Pietersplein 9
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Trefwoorden

Foto's

Elke dag een stukje prettig gestoorde audio ©Historische Huizen Gent©Historische Huizen Gent
Elke dag een stukje prettig gestoorde audio ©Historische Huizen Gent©Historische Huizen Gent
Elke dag een stukje prettig gestoorde audio ©Historische Huizen Gent©Historische Huizen Gent