Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Duurzame mobiliteit in Gent 2.0 - Volzet

Sinds de invoering van het circulatieplan voor de binnenstad, wordt Gent in heel Vlaanderen en daarbuiten geprezen als een voorbeeld op het gebied van duurzame mobiliteit. Maar wakkere burgers in alle deelgemeenten zijn nog steeds bezorgd over de verkeersveiligheid van zwakke weggebruikers en de luchtkwaliteit en vragen bijkomende maatregelen. Burgers, beleidsmakers en experts gaan met elkaar in d
Sinds de invoering van het circulatieplan voor de binnenstad, wordt Gent in heel Vlaanderen en daarbuiten geprezen als een voorbeeld op het gebied van duurzame mobiliteit. Gentenaars kiezen nu ook meer voor de fiets en het openbaar vervoer, de luchtkwaliteit is verbeterd en het aantal ongevallen gedaald. Toch is het niet het moment om op de lauweren te gaan rusten. Wakkere burgers in alle deelgemeenten zijn nog steeds bezorgd over de verkeersveiligheid van zwakke weggebruikers en de luchtkwaliteit en vragen bijkomende maatregelen. Burgers, beleidsmakers en experts gaan met elkaar in debat over de volgende stappen die nodig zijn om de voortrekkersrol van Gent te behouden.

In samenwerking met Bibliotheek De Krook, Gents MilieuFront
Lees alles

Informatie

Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

gratis


Basistarief: 0.00€

Foto's

Duurzame mobiliteit in Gent 2.0 - Volzet ©©