Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg6+

Doe mee met de Lockdown Games

Doe mee met de Lockdown Games elke week van woensdag tot zondag. Maak een team met je broers of zussen en voer de gekke opdrachten uit die onze spelbegeleider Super Sam je geeft. Deze opdrachten kan je uitvoeren binnen of buiten in je tuin.
Neem een foto van de opdracht en stuur de foto naar Super Sam via Facebook Messenger. Sam zal je punten geven voor elke opdracht. Op de Das Box Facebook pagina vind je een hele berg voorbeelden van onze opdrachten.
Je speelt tegen andere kinderen die ook thuis zitten en hun foto’s naar Super Sam sturen. Bij de opdrachten zitten leuke doe-dingen en een aantal raadsels. Jij kiest welke opdrachten je wil uitvoeren.

Wie de meeste punten heeft verzameld, wint het spel! We kiezen ook de teams die de leukste foto’s hebben gemaakt. Op woensdag, zaterdag en zondag spelen we telkens 80 minuten lang. Op donderdag en vrijdag telkens 1 uur.

De ideale leeftijd om te spelen is 8 tot 12 jaar, maar er spelen vaak kinderen mee die jonger en ouder zijn.
Hoe kan je meespelen?
Vorm een groepje van 2 of 3 spelers, bijvoorbeeld met je broers of zussen.
We spelen elke woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in de namiddag.
De spelen zijn gratis. Ben je tevreden over het spel, dan mag je op het einde een vrijwillige bijdrage doen om ons te steunen. Je geeft hoeveel je kan missen en hiermee kunnen wij onze spelservers en onze medewerkers betalen om de Lockdown games in goede banen te leiden en het spel gratis te houden voor wie het financieel moeilijk heeft.
Lees alles

Informatie

Bij u thuis
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
    Trefwoorden

    Foto's

    Doe mee met de Lockdown Games ©Das Box©Das Box