Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Docu What Walaa Wants + nabespreking met Palestijnse jongeren uit Jeruzalem - AFGELAST !!!

Walaa groeit als koppige 16-jarige op in het vluchtelingenkamp Balata in de bezette Palestijnse gebieden. Daar wordt ze grootgebracht door haar tante en zussen. Haar moeder Latifa zit intussen een gevangenisstraf uit. Walaa droomt ervan politieagent te worden, een uniform te dragen en wil haar eigen inkomen verdienen. Een moedige keuze, want ‘vrouwen horen niet thuis in het leger’ en ze zal schaamte over haar familie brengen. Maar Walaa zet door en wordt – tegen alle verwachtingen in – toegelaten. Niet alles loopt van een leien dakje. Haar rebelse kantje, de moeilijke relatie met haar moeder en de levensomstandigheden in de bezette Palestijnse gebieden stellen Walaa op de proef.
Arabisch gesproken, Engels ondertiteld
Regie Christy Garland (Canada, Denemarken, 2019)
Bespreking Palestijnse jongeren, leraren en jeugdwerkers uit Jeruzalem, onder begeleiding van MO* journaliste Tine Danckaers

Organisatie Universiteit Gent - Vakgroep Conflict & Ontwikkelingsstudies, UNFPA Palestine, MO*, Gents Noord-Zuid Overleg (GONZ), Sensoa en Burj Lucq Lucq

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Paddenhoek 3
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Trefwoorden

Foto's

Docu What Walaa Wants + nabespreking met Palestijnse jongeren uit Jeruzalem - AFGELAST !!! ©Belmundo©Belmundo