uit met vlieg8+

DJ Kids Spring Break

DJ Kids is een muzikale en plezierige driedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur! Kinderen maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We maken ook veel plezier!
DJ Kids is een muzikale en plezierige driedaagse dat tijdens elke schoolvakantie wordt georganiseerd. Het is een coole en leerzame ervaring. Een écht DJ avontuur!
Kinderen maken kennis met alles wat een hedendaagse DJ doet. We leren mixen op een professionele manier. We maken kennis met verschillende DJ controllers en wat je hiermee nu allemaal kunt doen. We blikken ook even terug hoe er destijds met vinylplaten werd gedraaid! En we gaan ook veel plezier maken! Op het einde van de workshop maakt iedereen een eigen DJ mix die je dan mee naar huis krijgt als leuke herinnering.

Algemeen: DJ Kids Spring Break, telkens 3 dagen na elkaar
Deze reeks gaat door tijdens krokusvakantie op zaterdag 25/02, zondag 26/02, maandag 27/02 - inschrijven via myriam@dj-school.be.


Tijd: 10u00 tot 16u00

Locatie: DJ-School, Kuiperskaai 17KV, 9000 Gent

Prijs: €199

Docent: David Fouquaert, david@dj-school.be, 0495 506 921

Praktisch: Kinderen en ouders zijn welkom vanaf 09u45. We starten vanaf nul, er is geen voorkennis nodig. DJ Kids is voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

DJ-School
Kuiperskaai 17 KV
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  € 199,0
  Basisprijs: € 199.00
  Organisatie
  DJ-School

  Foto's

  DJ Kids Spring Break ©DJ Kids I Winter School©DJ Kids I Winter School