Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

DIY workshop: mini tapijtje weven

Na het succes van de DIY zomerworkshops deze tijdens de zomervakantie hebben we besloten om tijdens het academiejaar ook af en toe DIY workshops te geven! GGB & Sienie van @letsgetthready organiseren samen op regelmatige basis DIY workshops. Gratis!
https://www.instagram.com/letsgetthready/

Omdat je voor een echt tapijt te weven enorm veel tijd en geduld nodig hebt geven we jullie een introductie tot weven, in een mini-editie! We houden het superlaagdrempelig en mega DIY! Zo leren jullie de basis en kunnen jullie thuis zelf aan de slag met iets groters.

Wij voorzien al het materiaal, maar neem gerust je eigen wol mee als je dat graag zou gebruiken (zo kan je je eigen kleuren en texturen kiezen).

Uiteraard houden wij ons aan de hygiënische voorschriften en maatregelen. Hou afstand van elkaar, draag een mondmasker, was je handen geregeld en blijf thuis als je je ziekjes voelt. Breng ook je eigen drinkbus mee, die kan je gemakkelijk vullen aan de kraan!

WAAR VIND JE ONS?
Girls go BOOM Clubhuis vind je in De Meubelfabriek, Meibloemstraat 18 in Gent. Het Clubhuis vind je terug achteraan het gebouw, op het tweede verdiep. Volg de rode lijn!

Girls go BOOM?
GGB is een collectief van meisjes die meisjes op het podium plaatsen. Op geheel DIY-wijze creëren we ruimtes waar meisjes lawaai maken, zodat we dan daarna de wereld kunnen intrekken om ons te laten horen. GGB is een platform waar we elkaars creatieve projecten steunen en samen de patriarchale structuren in de muziekwereld en daarbuiten bevechten. Girls go BOOM is er voor iedereen die zich identificeert als vrouw, non-binair of zich gewoon niet thuis voelt in de scene zoals die nu is.

Vragen? PM ons!
Lees alles

Informatie

Meibloemstraat 18
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €

Foto's

DIY workshop: mini tapijtje weven ©Girls go BOOM Clubhuis Gent©Girls go BOOM Clubhuis Gent