uitpas

Dioniss Intiem VOLZET

Het gezelligste ontdekkingsfestival van Gent en omstreken is dus terug. Niet zoals gewoonlijk als tweedaags festival in het centrum van Sint-Denijs-Westrem, wel onder de noemer ‘Dioniss Intiem’, en op een fantastische nieuwe locatie. Het kasteel Borluut en bijhorende park wordt dit jaar namelijk het feeërieke decor voor twee intieme concertavonden. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 juli staan telkens 2 bands geprogrammeerd voor een beperkt en publiek van 500 personen. Als dat niet gezellig wordt…
De toegang voor de concertavonden is naar goede gewoonte gratis mits reservatie via het op voorhand aankopen van een drankkaart van 10 euro, die je uiteraard gewoon volledig kan opgebruiken op het festival.
Dioniss blijft uiteraard wel Dioniss. Naast de gegarandeerde gezelligheid staat het festival opnieuw garant voor een muzikale ontdekkingstocht. Zoals elk jaar programmeert de organisatie eigenzinnig door bands te boeken die zij persoonlijk het ontdekken waard vinden. Op vrijdag 30 juli zijn dit High Hi en ILA. Op Zaterdag 31 juli staan Sylvie Kreusch (Soldier’s Heart, Warhaus) en Kids With Buns op het programma. Female power gegarandeerd!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Kleine Gentstraat 46B
9051  Sint-Denijs-Westrem (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Organisatie
  Contact
  0468220078
  Trefwoorden
  Reservaties

  Foto's

  Dioniss Intiem VOLZET ©Alain Tack©Alain Tack