Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Diane Broeckhoven komt naar het begijnhof

In september 2019 verschijnt 'Kroniek' van een overzichtelijk jaar' waarmee schrijfster Diane Broeckhoven een persoonlijke inkijk geeft in haar (schrijvers)leven. Hoog tijd dus om deze bekroonde auteur op bezoek te vragen. Ze komt vertellen over haar carrière als schrijfster en journaliste én natuurlijk ook over het succes van 'De buitenkant van meneer Jules'. Dat boek werd in 15 landen vertaald en wordt momenteel verfilmd door een Berlijns productiehuis. In het najaar zal deze novelle op de planken worden gebracht door het Staltheater Oelegem. Diane schreef ondertussen zo'n veertig boeken, waarvan de eerste twintig voor kinderen en jongeren. Haar boeken werden stuk voor stuk opgemerkt door hun mooie taal en fijnzinnige, verrassende verhalen. Maar ook op het podium is zij een enthousiaste vertelster. Welkom op deze boeiende avond!

Informatie

Lange Violettestraat 237
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 5,0
Basistarief: 5,00 €

Foto's

Diane Broeckhoven komt naar het begijnhof ©Diane Broeckhoven©Diane Broeckhoven