Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Der Fliegende Holländer

François Girard, wiens mystieke, met bloed doordrenkte visie op Wagners Parsifal een van de meest intens-viscerale hoogtepunten van de laatste seizoenen betekende in The Met, stortte zich deze keer op een ander meesterwerk van Wagner, Der Fliegende Holländer, onder leiding van Valery Gergiev. In zijn debuut bij The Met zingt Sir Bryn Terfel de rol van de mysterieuze Hollander, die gedoemd is om tot in de eeuwigheid over de zeeën te zwerven, met Anja Kampe als de toegewijde Senta, wiens liefde zijn vrijheid kan betekenen. In een knipoog naar Senta’s obsessie voor een portret van de legendarische zeevaarder wordt het podium van The Met in een kolossaal olieverfschilderij veranderd. Franz-Josef Selig is Senta’s vader Daland, Sergey Skorokhodov speelt de rol van de jager Erik, David Portillo zingt de rol van de stuurman en Mihoko Fujimura is Senta’s verpleegster Mary.

Informatie

Kinepolis Gent
Ter Platen 12
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 12,55
Basistarief: 12,55 €; Kortingstarief: 11,55 €; Kinepolis Student Card: 9,65 €
Trefwoorden

Foto's

Der Fliegende Holländer ©Kinepolis©Kinepolis