De RoomeRsessies 2021

Met trots stellen we de tweede RoomeRsessies voor. Dit jaar beperken we ons tot 3 optredens. We bouwen opnieuw een podium van RoomeRkratjes in onze fabriek en geven het aan de muzikanten/ artiesten.
Je mag je verwachten aan een unieke locatie, een podium gemaakt van RoomeRkratten, muzikanten met véél goesting om opnieuw te kunnen spelen en zeer beperkte plaatsen.
Met andere woorden: het zal weer voor de rappe zijn want vol is vol! (45 plaatsen max per optreden)
Tickets: 15€
- mail naar jeroen@roomer.be.
- inschrijven per bubbel van 4 tot max 8

Woensdag 21/07 - 11u Aperitiefconcert:
Generatie na generatie brengt de familie De Cauter fantastische muzikanten voort. We verwelkomen Waso De Cauter op gitaar en Dajo De Cauter op contrabas. Djalt, de zoon van Waso speelt gitaar en Leander Vertriest sluit aan met accordeon.

Woensdag 21/07 - 19u30 - Den Hoed Duo
Duo bestaande uit Bauke Meersman (sax) en Sanne Werkers (gitaar). Sanne Werkers en Bauke Meersman maken intussen al meer dan achttien jaar samen muziek in diverse bands en bleven ook doorheen de jaren als duo elk mogelijk podium op stelten zetten. Centraal in dit project staat de communicatie tussen twee muzikanten, eerder dan doorgedreven techniek en afgebakende grenzen. Op een straathoek of op een podium, hun muziek komt steeds uit het hart. Je bent ze zeker al tegen gekomen tijdens een avondwandeling langs de Gentse feesten.

Donderdag 22/07 - 19u30 - Bunda Band
De Gents-Slowaakse Bunda Band combineert volksmuziek en gipsytradities als inspiratie voor uitstappen naar klassiek en jazz. Via improvisatie neemt de groep je mee naar een muzikale reis waar verschillende stijlen elkaar kruisen. De bezetting van de band bestaat uit een basistrio (viool-contrabas en cimbalom) van vader en 2 zonen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Krevelstraat 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  € 15,0
  Basistarief: 15,00 €
  Organisatie
  Trefwoorden

  Foto's

  De RoomeRsessies 2021 ©roomer©roomer