Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg3+

De Koning zonder schoenen

Een voorstelling over verdriet, hoop en geluk.
Over geven en krijgen en dat rijkdom veel meer is dan rijk zijn.

Er was eens…Een koning.

Een koning met een gouden kroon.

Op een gouden troon. Met een gouden mantel.

Hij had wel 100 paarden.

Hij had ook 1000 knechten.

En zelfs 1000 X 1000 vrienden.

De koning had alles om blij te zijn.

En toch was hij verdrietig...

Een voorstelling over verdriet, hoop en geluk.

Over geven en krijgen en dat rijkdom veel meer is dan rijk zijn.De Koning Zonder Schoenen is een echte 4Hoog klassieker met een succesvolle tournee van 12 jaar doorheen Vlaanderen en daarbuiten. Het decor en de kostuums zijn geïnspireerd op het oeuvre van kunstenaar René Magritte. In seizoen 19-20 nemen we afscheid van deze tijdloze klassieker die duizenden kleuters en hun ouders raakte.

Maar geen afscheid in stilte of mineur. Nee, nee! 

Een royaal afscheid zoals het een Koning betaamt. Op 26, 27,28, 29 februari, 1 maart een EXTRA voorstelling op woensdag 4 maart, neemt de Koning namelijk voor eventjes zijn intrek in het grandioze Gravensteen!

Laat de Koning, met zijn muizen, zijn paleisbewoners, zijn surrealisme en zijn humor nog één keer uw hart veroveren. En dit in een unieke setting!

U zal er geen spijt van hebben. Wat zeggen we… u zal hem nog missen. En wij ook.

Klik
HIER voor tickets!!!CREDITS

Spel:
Steve De Schepper, Frans Van der Aa of Peter Pype en Saskia Verstiggel of Tineke Caels of Loes Carrette

Regie: Frans Van der Aa

Decor en kostuums: Kathleen Moers & Frans Van der Aa

Muziek: Helder Deploige

Tekst: Raf Walschaerts

Foto's: Jeroen Vanneste Voor MAGRITTE RENE FRANCOIS GH : © Ch. Herscovici – SABAM Belgium 2016ENKELE REACTIES VAN PERS & PUBLIEK“Het is een kunst heel jonge kinderen begrippen als verdriet, geluk, ontroering, mededeelzaamheid, bij te brengen zonder moralistisch te gaan doen. Dat lukt de mensen van 4Hoog bijzonder goed. Ze vertrekken vanuit een artistiek standpunt, vanuit beeld én woord.” - Roger Arteel, Theatermaggezien, 17 juni 2007

 “Ragfijn tekent er zich een magisch realistisch wereldje af vol humor die jong en oud heerlijk laat gibberen. Een koninklijk meesterwerkje”- Tuur Devens, De Bond, 29 juni 2007

 "De kleuters hebben er van genoten, het was een bijzonder aangename ervaring. De taal en de verhaallijn was op niveau van 4-jarigen - de aandacht bleef door de verrassingseffecten."- Juf Karin, basisschool De Regenboog Erembodegem

 Lees hier nog meer reacties!

Lees alles

Informatie

Minardschouwburg
Kazemattenstraat 17
9000  Gent
Wanneer
Prijs
€ 5,0
Basistarief: € 5,00
Organisatie
4hoog
Contact

09 233 30 11

Reservaties
09 224 14 00

Foto's

De Koning zonder schoenen ©De Koning zonder schoenen©De Koning zonder schoenen