Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

De Keely motor

John Ernst Worrell Keely was een Amerikaanse uitvinder uit Philadelphia die beweerde te hebben ontdekt dat er een nieuwe drijfkracht is die oorspronkelijk omschreven werd als "vaporische" of "etherische" kracht, en later beschreven als een niet nader genoemde kracht gebaseerd op "vibrerende sympathie", waarmee hij "interatomaire ether" uit water en lucht produceerde. Ondanks de talrijke verzoeken van de aandeelhouders van de 'Keely Motor Company', die was opgericht om een werkbare motor te produceren, weigerde hij consequent aan hen te onthullen hoe zijn motor werd aangedreven, en ook weigerde hij herhaaldelijk een verkoopbaar product te produceren door te beweren dat hij meer tijd nodig had om meer experimenten uit te voeren.
Iedereen van harte welkom!

Informatie

Groenestaakstraat 66-68
9030  Mariakerke (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Contact
0473 832 547

Foto's

De Keely motor ©wikipedia©wikipedia
De Keely motor ©Tak Vrede©Tak Vrede