Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

De Grote CultuurQuiz

Van Joyce tot James, van Taylor tot Swift: test je hoge en lage cultuur zonder spieken, in ploegjes van vier. Met niet alleen een reis rond de wereld in 80 vragen, maar ook artistiek verantwoorde interventies van echte kunstenaars. Allemaal in goede banen geleid door presentatrice Fatma Taspinar.
Wie er in 2007 en 2008 al bij was, herinnert zich vast nog de uitgebeelde sterfscènes, Frank De Boosere die het weer voorspelde op bekende schilderijen en het potje Hoger-Lager met subsidiebedragen. Tien jaar later is De Grote Cultuurquiz van cultuurmagazine rekto:verso helemaal terug. Opnieuw garanderen we populaire én elitaire vragen, totaal arbitraire thema’s en politiek-correcte intermezzo’s met een knipoog naar het culturele debat.

Wees gerust: alles staat op punten en er kan er maar één winnen. Toch zijn er kunstzinnige prijzen voor iedereen.

Schrijf je dus met drie andere simpele cultuurliefhebbers in voor het te laat is. De Balzaal kan wel heel veel kennis, maar slechts 30 quiztafeltjes aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 30,0
Basistarief: 30,00 €

Foto's

De Grote CultuurQuiz ©De Grote CultuurQuiz©De Grote CultuurQuiz
De Grote CultuurQuiz ©De Grote CultuurQuiz©De Grote CultuurQuiz