De Grootste Quiz Ter Wereld t.v.v. Music for Life

Quizploeg Buitenland en Veaudeville slaan de handen in elkaar en organiseren op zaterdag 9 december 2017 ten voordele van de Warmste Week van Studio Brussel "De Grootste Quiz ter Wereld". Dit event gaat door in hal 1 van Flanders Expo. Doel van deze avond: 3 wereldrecords breken én 3 goede doelen steunen.
?Wat voorafging
?In januari 2016 braken 3 832 Indiërs het wereldrecord van Studio Brussel uit 2010. Toen namen 2 500 mensen deel aan "Quiz for Life", eveneens in Flanders Expo. Quizploeg Buitenland vatte het idee op dat quizzend Vlaanderen dit niet kon laten passeren en contacteerde eventkantoor Veaudeville om hier iets aan te doen. Het gemeenschappelijke doel werd snel overeengekomen en na contact met Studio Brussel en Artexis (exploitant Flanders Expo) stond het vast: het wereldrecord zal terugkomen naar ons land!

Concreet
?Hal 1 van Flanders Expo te Gent biedt met zijn bijna 20 000m² plaats aan 1 600 ploegen van 4 personen. Dit wil zeggen dat het wereldrecord gevoelig verbeterd kan worden met een maximumcapaciteit van 6 400 deelnemers. Ongeveer 400 vrijwilligers zullen ervoor zorgen dat de quizzers een echte "pen en papier"-quiz zullen kunnen betwisten, met oog voor het laven van de dorstigen en voeden van de hongerigen. Buitenland leidt het quizgedeelte in goede banen, Veaudeville zorgt voor het organisatorische aspect. ?De deuren gaan open vanaf 18u en om 20u wordt de eerste vraag op jullie afgevuurd. 120 vragen later zullen we weten wie de meest prestigieuze quiz aller tijden in ons land op zijn en/of haar naam gaat schrijven.

Belangrijk
De uiteindelijke opbrengst van deze avond gaat naar 3 goede doelen: Duchenne Parent Project, Jana De Koker Foundation en Yocevim. Iets kennen van deze goede doelen kan helpen bij de quizzers die deelnemen. Check dus zeker hun websites en facebookpagina's!
?Er wordt een gooi gedaan naar het wereldrecord quizzen, maar daarnaast zullen nog 2 andere wereldrecords aangevallen worden. Dewelke dit zijn, zullen de deelnemers pas de avond zelf ervaren. Tijdens de 2 voorziene pauzes rekenen we dan ook op de steun van iedereen om dit totaalspektakel tot een goed einde te brengen!
?Tenslotte kunnen we ook rekenen op de steun van verschillende partners en zitten er dankzij hen verschillende verrassingen in de avond verwerkt. Reden te meer om niet te aarzelen met inschrijven!
Zoek 3 mensen waarmee je het record wil breken, bedenk een leuke ploegnaam en stuur een mail naar steven@veaudeville.be.
Per kerende krijg je alle informatie om de inschrijving te finaliseren.
Voor je het weet zijn jij en jouw vrienden drievoudig wereldrecordhouder!
Wegens aanhoudende problemen met de registratiemodule hebben we deze offline gehaald. Inschrijven kan door simpelweg te mailen en de € 50 inschrijvingsgeld per ploeg te betalen via overschrijving.
In geval van vragen kan je ook altijd mailen of bellen naar Steven (0497 46 24 25)
?Maak deel uit van een stukje geschiedenis dat geschreven wordt en schrijf jouw ploeg in!
Lees alles

Informatie

Flanders Expo
Maaltekouter 1
9051  Sint-Denijs-Westrem
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot

Foto's

De Grootste Quiz Ter Wereld t.v.v. Music for Life ©De Grootste Quiz Ter Wereld©De Grootste Quiz Ter Wereld