Dansende Beren Muziekquiz #4

Ons plan is om de muziekquiz te organiseren van zodra dat haalbaar is en toegestaan is. Voorlopig is dat 15 mei. Indien het dan nog niet mogelijk is, stellen we de quiz uit naar het eerste moment waarop het toegestaan is om met ongeveer tien teams van vier man in een bubbel te quizzen. Prijs voor de quiz zou 20 euro per team zijn, maar dit moet pas betaald worden van zodra de quiz officieel kan doorgaan. Wat wel kan is je als team op de wachtlijst plaatsen, want we willen en zullen dit jaar zeker een muziekquiz doen van zodra dat mag en kan!
Wil je meedoen met de quiz? Stuur een mailtje naar beir@dansendeberen.be met vermelding van teamnaam en dan zetten we je op de wachtlijst.

Hieronder een algemene beschrijving:
Op 15 mei 2021 vindt de vierde Dansende Beren muziekquiz plaats. Centraal staat het muziekjaar 2020. De hoofdbrok van de avond bestaat dus uit nummers van 2020, de alternatieve muziek die de site van Dansende Beren representeert.

Natuurlijk is er ook aandacht voor subthema’s uit ander jaren, zij het in mindere mate. De quiz is toegankelijk voor iedereen, zowel gelegenheidsquizzers als vaste waarden. Een multimediale quiz die ook het belang van beelden in het hedendaagse muzieklandschap niet vergeet. Vaste lezers van Dansende Beren hebben alvast een stapje voor, want onze stijl sijpelt ook in de muziekquiz door.

Bespreking van onze vorige quiz, die voor iedereen haalbaar was: http://www.muziekquizzen.be/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=4887

Prijzen: Veel cd's en concertbonnen (iedereen prijs!)
Volledig overzicht hier => zie weblink

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Opgeëistenlaan 455
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 20,0
Basistarief: 20,00 €

Foto's

Dansende Beren Muziekquiz #4 ©Dansende Beren©Dansende Beren