Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Dag van het Gevoel 2019

HSP Vlaanderen organiseert de Dag van het Gevoel ism Te Gek!? , en dit in het kader van de sensibiliseringscampagne 'Hoogsensitiviteit (h)erkend?'.
‘Gevoel’ en ‘omgaan met je gevoel’ gaan in deze veeleisende en drukke maatschappij een steeds grotere rol spelen. Er rust helaas nog steeds een taboe op. Daarnaast is stress een probleem dat vaak voorkomt uit ‘je gevoel geen plaats meer te kunnen geven in het leven’. Dit soort stress zorgt meer en meer voor ernstige gezondheidsproblemen.

Volwassenen lopen dan meer risico op stressgerelateerde aandoeningen zoals o.m. burn-out, depressie, cvs en fibromyalgie. Kinderen vertonen dan vaak gedrags- en/of leerproblemen.

Om het algemeen welzijn te bevorderen in onze samenleving ijvert HSP Vlaanderen vzw voor meer ruimte en aandacht voor gevoeligheid, in deze maatschappij.

Vandaar deze Dag van het Gevoel die intussen aan zijn 3e editie toe is. Een dag vol panelgesprekken, standen, en zoveel meer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 65,0
Basistarief: 65,00 €; Leden HSP Vlaanderen: 59,00 €; HSP Professionals: 120,00 €; Professionele hulpverleners: 140,00 €
Contact
+32 (0)9 324.81.99

Foto's

Dag van het Gevoel 2019 ©HSP Vlaanderen©HSP Vlaanderen