Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg7+

Dag van de Wetenschap: Weven @ home

Het aftellen naar de Dag van de Wetenschap is begonnen! En dit jaar gaat die - we weten wel waarom - helemaal digitaal door. Bereid je voor op een superleuke dag vol ontdek- en experimenteerplezier bij je thuis.
Jong of iets minder jong? Stoer of slim? Denker of dromer? Iedereen vindt wel zijn favoriet tussen de vele podcasts, spelletjes, shows, workshops, rondleidingen en zoveel meer! Benieuwd wat er allemaal te gebeuren staat? Surf dan snel naar het volledige programma (zie weblink).

WEEFTECHNIEKEN @ HOME
Ook het Industriemuseum neemt deel aan de Dag van de Wetenschap met een online workshop. Daarin ontdek je dat je helemaal geen ingewikkelde machines nodig hebt om thuis aan de slag te gaan met weeftechnieken. Je krijgt allerhande info en tips om met een minimum aan materiaal en moeite, maar een beetje creativiteit en handigheid, je eigen creaties te maken.

Zelf een mini-weefgetouw in elkaar knutselen, een takweefsel maken of cd-weven? De begeleider in deze workshop legt je stap voor stap uit hoe je 't doet. En nadien kan je gewoon zelf aan de slag.

DEELNEMEN
Om gemakkelijk deel te nemen aan de online activiteiten van Dag van de Wetenschap, maak je best vooraf een account aan. Op basis van leeftijd, voorkeur voor thema's of activiteiten kan je vervolgens voor elk gezinslid een profiel samenstellen. Zo kan iedereen zijn programma op maat maken en hoef je niets te missen!


Wanneer: zondag 22 november
Waar: online
Voor wie: kinderen vanaf 7 jaar
Prijs: gratis
Lees alles

Informatie

Online
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €; Om gemakkelijk deel te nemen aan de online activiteiten van Dag van de Wetenschap, maak je best vooraf een account aan. Op basis van leeftijd, voorkeur voor thema's of activiteiten kan je vervolgens voor elk gezinslid een profiel samenstellen. Zo kan iedereen zijn programma op maat maken en hoef je niets te missen!: 0,00 €
Trefwoorden

Foto's

Dag van de Wetenschap: Weven @ home ©Industriemuseum©Industriemuseum
Dag van de Wetenschap: Weven @ home ©Industriemuseum©Industriemuseum
Dag van de Wetenschap: Weven @ home ©Dag van de Wetenschap©Dag van de Wetenschap