Curtis Alto Live

Het Gentse Curtis Alto waait als een wervelende frisse wind doorheen de elektronische muziekscene. De broers Mathias en David producen house met een edgy electro kantje, met een heel eigen signature sound als gevolg. Hun shows variëren van experimentele en intieme sets op niet voor de hand liggende locaties als een oude elektriciteitscentrale, het Antwerpse Rubenshuis, het imposante stadspaleis Lousbergs-De Hemptinne of een machtig marineschip in het Gentse havengebied.
In de zomer was Curtis Alto terug te vinden op de line-up van de Tomorrowland live- en mainstage, We Are Electric (Nederland) voor Justice en Mura Masa, Electric Love (Oostenrijk) en Parookaville (Duitsland).

Op 16 februari staan ze met hun eerste grote eigen live show in de concertzaal van Kunstencentrum Vooruit in Gent. Muziekliefhebbers mogen zich verwachten aan een energierijke show vol nieuwe nummers, uitgewerkte sounds, een live set-up en een vloeiend samenspel tussen muziek, visuals en licht.

Curtis Alto: "We willen iets heel speciaal brengen. Positiviteit heeft altijd centraal gestaan in dit bewogen jaar. Onze broer zit in ons hart en zijn aanwezigheid reflecteert doorheen Curtis Alto."

TIMETABLE
……………………………………………………………………………………..

19.00: Doors
20.00: Zonderling
21.00: Curtis Alto
22:15: Einde

INFO & TICKETS
……………………………………………………………………………………..

www.curtisalto.com

Tickets zijn verkrijgbaar online via https://curtisaltotickets.eventbrite.be en in Fnac, Brooklyn en Vooruit.
Lees alles

Informatie

sint pietersnieuwstraat 23
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 16,0
Basistarief: 16,00 €
Organisatie
Reservaties

Foto's

Curtis Alto Live ©Curtis Alto©Curtis Alto