Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Côté Jardin - Gratis muzikale picknick - GEANNULEERD !!!

Een goedgeluimd humeur, dekens op het gras, gevulde picknickmanden en oren in feestmodus. Dit is Côté Jardin. U komt toch ook?
Ook dit jaar nodigt Muziekcentrum De Bijloke iedereen uit op zijn jaarlijkse lentepicknick. We hopen alvast op een mooie zonnige dag, bomen die schaduw werpen, een licht strelend briesje en veel, heel veel feestelijke muziek. De ingrediënten blijven onveranderd: op een groot podium in de tuin brengen diverse muzikanten, zangers en ensembles toffe muziek voor iedereen, van piepjong en onervaren tot oud en wijs. Geniet mee van de muziek vanaf stoelen en tafels, spreid uw eigen picknickdeken uit of schuif mee aan bij de eet- en drankstandjes. En wie de smaak te pakken heeft, kan tijdens Côté Jardin grasduinen in het programma van Muziekcentrum De Bijloke van seizoen 20/21.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Jozef Kluyskensstraat 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Trefwoorden
Reservaties

Foto's

Côté Jardin - Gratis muzikale picknick - GEANNULEERD !!! ©onbekend©onbekend