Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Copacobana Festival '20

Yihaa! Copacobana Festival 2020 gaat gewoon door. Voor duidelijke redenen wel in aangepaste vorm en jammer genoeg dit jaar niet in het Rozebroekenpark. Zak op 18, 19 en 20 september af naar ons terrein op de Antwerpsesteenweg 1102 (vlakbij de MediaMarkt).
Copacobana Festival zoals je het gewoon bent: We creëren de Copa sfeer die je van ons gewoon bent met live muziek, performances en kinderanimatie. We gieten al deze elementen in één leuk schouwspel waarvoor je 's middag, in de vooravond of 's avonds een plaatsje kan reserveren. Reserveren doe je aan de hand van de aankoop van een ‘consumptie voucher’ ter waarde van €10, €16 of €25 afhankelijk van het moment dat je komt. Dat budget kan je integraal uitgeven aan een lekkere Copa-pizza of drankje.
Commander Spoon - pizza + optreden - vrijdag 18.09 (UITVERKOCHT)
De Brusselaars van Commander Spoon verweven hun eclectische waaier aan invloeden met een energieke jazzsound. Ze halen inspiratie uit zowel hiphop, R&B en elektronica als uit Afrikaanse en Braziliaanse muziek. Het viertal bestaat uit saxofonist Pierre Spataro, die eveneens het brein achter de kosmische melodieën is, gitarist Florent Jeunieaux, bassist Fil Caporali en drummer Samy Wallens.

De voorbije jaren bracht de band maar liefst drie ep’s uit en bouwden ze aan een ijzersterke livereputatie. In 2020 verschijnt hun eerste full album via het Belgische W.E.R.F Records
Peenoise - pizza + optreden - zaterdag 19.09 (UITVERKOCHT)
Als telgen van een geslacht van podiumkunstenaars, krijgen de drie broers Cesar, Gilles en Titus muziek met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan experimenteren ze samen met hun muziek. Dit resulteert in een sound die mysterieus, donker en vooral veelbelovend klinkt, als de soundtrack van een wandeling door een donker doolhof waarin de afgrond altijd vlakbij is maar het einde toch in zicht. De mysterieuze avant-pop van Peenoise klinkt onheilspellend, catastrofaal maar toch warm en aanstekelijk.

Na een in 2017 in eigen beheer uitgebrachte EP trokken de heren vol goesting en inspiratie de studio in om hun eerste full album op te nemen. Het resultaat is het ultieme bewijs dat ze deel zijn van een nieuwe beloftevolle generatie Belgische muzikanten. Verwachte release datum: begin 2020. Live wordt Peenoise vergezeld door Simon Raman & Karel Naessens.

Kocht je een voucher 'pizza + optreden' dan kan je genieten van dit optreden

SUMI - pizza + optreden - zondag 20.09
SUMI is een nieuwe Gentse band die bestaat uit enkele mensen die al langer rond elkaar cirkelden maar pas recent hebben besloten om met z’n drieën iets te beginnen. Cyriel Vandenabeele, Elias Devoldere en Mattias Geernaert spelen alle drie in verschillende bands in het Gentse, zoals Kosmo Sound en Hypochristmutreefuzz. Ze vonden elkaar in SUMI op the old fashioned way, door samen te jammen in de Hot Club.

We love viby music. We love blue and pink.
We make music that fuels your imagination.
Peaceful, soothing, swift, rich.
Do you like candy?"

Kocht je een voucher 'pizza + optreden' dan kan je genieten van dit optreden


Luister ook eens naar onze eigen Copacobana Festival Spotify playlist: https://open.spotify.com/playlist/6COkN50BQBhCOGLi94mcQu?si=EoyJOfybSV6zRY7VnWiE_w

Kom met ons genieten van muziek, theater, dans, workshops en nog veel meer.

• Openingsuren Copacobana Festival:
Omwille van de huidige omstandigheden zijn we jammer genoeg nog niet in staat om een begin en eind uur mee te geven.

#copafest20

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Antwerpsesteenweg 1102
9040  Sint-Amandsberg (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
    Trefwoorden

    Foto's

    Copacobana Festival '20 ©Copacobana Festival©Copacobana Festival