Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Chris Potter Trio feat. Craig Taborn & Eric Harland - Hoge toppen scheren met een zinderend trio - GEANNULEERD !!!

Chris Potter, Craig Taborn en Eric Harland zijn onbetwiste meesters die stuk voor stuk behoren tot de Premier League van de hedendaagse jazz en improvisatie.
 
Potter is een autoriteit op de tenorsax die intussen zelf een referentie geworden is. Taborn is een muzikaal architect van de hoogste orde, misschien wel een visionaire artiest wiens veelzijdigheid en diepgang intussen befaamd zijn.
Aangevuld door de haast telepathisch musicerende Harland, een ritmisch anker dat zoveel meer doet dan ondersteunen, beschikken ze over een schier eindeloos potentieel om te ontginnen. Dat kon je al horen op album The Sirens en binnenkort op ons podium. 

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Jozef Kluyskensstraat 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs

€ 26,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 5,2


Basistarief: 26,00 €
Trefwoorden
Reservaties

Je UiTPAS voordeel

Foto's

Chris Potter Trio feat. Craig Taborn & Eric Harland - Hoge toppen scheren met een zinderend trio - GEANNULEERD !!! ©onbekend©onbekend