Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Charbel-joseph H. Boutros | The sun is my only ally - TIJDELIJK UITGESTELD !!!

S.M.A.K. sluit de deuren tot en met 31 maart 2020. Ook alle activiteiten worden uitgesteld of afgelast tot verder bericht over de stand van zaken.

In het werk van Charbel-joseph H. Boutros (°1981, Bikfaya, Libanon) is onzichtbaarheid beladen met intieme, geografische en historische lagen, waarbij poëtische lijnen verder reiken dan de bestaande speculaties en realiteiten. Hoewel hij werd geboren in het volst van de Libanese oorlog, focust zijn kunst niet op expliciete politieke en historische reflectie. Eerder wordt ze erdoor achtervolgd. Charbel-joseph H. Boutros' werk 'Dead Drawing' – een gewone potloodstift dat rust op twee spijkers in een muur met erboven twee lijnen die met deze stift werden getekend – werd al getoond in S.M.A.K. in het kader van de overzichtstentoonstelling 'The Collection (1) | Highlights for a Future'. De huidige tentoonstelling is Boutros’ eerste soloproject in een Belgisch museum.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Prijs

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,4

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,6


Basistarief: 12,00 €; museumpassmusées: 0,00 €
Contact
+32 9 3236001

Foto's

Charbel-joseph H. Boutros | The sun is my only ally - TIJDELIJK UITGESTELD !!! ©S.M.A.K. - Stedelijk Museum voor Actuele Kunst©S.M.A.K. - Stedelijk Museum voor Actuele Kunst