Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

centrum voor lichaam en muziek : zang, vocal coaching, pianolessen

Zanglessen of pianolessen : individueel en op maat. Zang- of pianolessen voor iedereen, zowel klassieke muziek als musical en lichtere genres. Lessen vinden plaats op afspraak ongeveer om de 14 dagen en worden aangepast aan individuele noden. Docenten zijn professionele musici, opgeleid niet alleen in muziek (piano, klassieke zang, gitaar) maar ook in yoga, taichi, qigong, ruggebruik, ademhaling, enz. Het Center OLM is het eerste centrum dat muziek benadert vanuit een wetenschappelijk holistische invalshoek. Info vzwOLM@gmail.com
Je kan zelf je lessenpakket samen stellen.
Je wordt begeleid door professionele musici, die ook opgeleid zijn in yoga, taichi, qigong, relaxatie en die je dus prima op weg kunnen helpen, of je nu beginnend, gevorderd of professioneel muzikant bent.

Je krijgt individueel gedurende één uur les ongeveer om de 14dagen. In de lessen staan ontspanning en musiceerplezier voorop. De lessen vinden plaats in Drongen. Onze docenten zijn professionele muzikanten die een groot inzicht hebben in de werking van het lichaam en geest, daardoor kunnen ze je perfect begeleiden om niet alleen te musiceren, maar ook om als persoon te groeien en te bloeien. Je kan een lessenpakket op maat laten samenstellen. We raden ook de lessen "lichaamsbewustzijn" aan.

Voorkennis van notenleer is aanbevolen.
Meer dan alleen muziek bieden wij een individueel traject van persoonlijke groei aan. Ook voor professionelen die hun prestaties aanzienlijk willen verbeteren, bieden wij een aangepast traject aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

sint-gerolfstraat 48
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Prijs
€ 35,0
Basistarief: 35,00 €
Organisatie
,
Trefwoorden